Мобилно приложение

Посредством нашето мобилно приложение Вие имате възможност:

► Да научите първи новата си сметка за вода

- Веднага след публикуване на новите задължения получавате известие за размера на задължението и срока на неговото плащане;
- При наближаване крайният срок за плащане, получавате известие че не сте платили, за да имате време да реагирате, преди да започнат да Ви се начисляват лихви по задължението;
- Може да добавяте до 5 абоната (на роднини и познати), на които да следите сметките за вода и кога ще ги отчитат. Разбира се трябва да знаете абонатните им номера и ЕГН-тата към които те се водят.

► Да не забравите кога ще отчитат водомерите Ви

- Известието кога ще Ви отчитат, се изпраща 1 ден преди датата за отчет, за да имате време да прецените, как ще е най-удобно за Вас да подадете своите данни.

► Да ни изпратите снимка на авария винаги и отвсякъде

- При забелязване на теч или друга авария, и разбира се при желание от Ваша страна, може просто да щракнете с камерата и да ни изпратите снимката посредством мобилното приложение, за което ще Ви бъдем благодарни. 

Посредством опростеното меню на приложението, имате възможност лесно да управлявате кои известия да са активни, да изтривате и да добавяте абонатните номера, които желаете да следите.

Всичко, което трябва да направите, за да се възползвате от тези удобства, е да инсталирате нашето мобилно приложение на Вашия смартфон! 

 

Предлага се в Google Play