Ремонтните дейности по бул. "Липник" ще продължат до 23 часа днес
06 юни 2022

Уважаеми потребители,

Уведомяваме Ви, че поради усложнената обстановка вследствие на силната буря, придружена с дъжд и градушка, работата по обявената направа на връзки на новоизграден главен водопроводен клон по бул. „Липник“ със съществуващи водопроводи започна по-късно от посочения час, което налага удължаване на времето за завършване. Към момента все още се работи по изграждане на връзките, като нормалното водоподаване на засегнатите абонати ще бъде възстановено до 23 часа днес.

Припомняме Ви, че в резултат на ремонтните дейности по бул. Липник" в момента е нарушено водоподаването на абонатите по ул. „Иван Ведър“, магазин HomeMax и на абонатите в следните жилищни блокове в кв. „Здравец-изток“: бл. „Мануш войвода“, бл. „Индже войвода“, бл. „Чавдар войвода“, бл. „Желю войвода“, бл. „Балчо войвода“, бл. „Румяна войвода“, бл. „Сирма войвода“, бл. „Бояна войвода“ и бл. „Будапеща“.

Предварително се извиняваме за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.

„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе

 

Тази публикация е създадена в рамките на проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД − Русе“, който се изпълнява с финансовата подкрепа на Кохезионния фонд на ЕС и националния бюджет чрез Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г“. Проектът е съфинансиран от Европейските структурни и инвестиционни фондове на ЕС от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“