Добре дошли!
10 юли 2017

Уважаеми клиенти,

Добре дошли в електронната страница на нашето дружество! Надяваме се, че ще откриете всички отговори на Вашите въпроси и ще прекарате приятни моменти с нас!

Накратко. Завършихме нов проект, насочен основно към Вас, нашите клиенти. Залагайки на съвременната теза, че ако информацията бъде поднесена правилно, клиентите са способни сами да я намират и използват като се възползват от опциите за „самостоятелно обслужване“ ние изградихме съвременната визия на тази страница.

За тази цел, ние препрочетохме много Ваши писма и мнения, проучихме въпросите, които най-много Ви вълнуват, попитахме Ви от какво се интересувате, какво е важно за Вас. Всичко това споделихме с наши колеги и приятели - специалисти по PR, реклама и уеб дизайн. Така се роди тази електронна страница, с актуална информация, лесна навигация, съвременен дизайн, приятно цветово изграждане, изчерпателност, интерактивност и двустранна комуникация.

Кое е новото?
Лесна навигация. Вече можете да намерите бързо и удобно всяка информация, която Ви интересува. Основните навигационни панели са групирани по два начина: според типа на потребителите – домакинства и фирми; според най-често използваните рубрики – проверка на сметки, плащане на сметки, самоотчитане, често задавани въпроси и т.н. Сега всеки може да се ориентира лесно в навигационните панели според това, каква информация желае да намери или според това какво действие желае да извърши.

Всичко на мига. Получавате цялата информация в реално време! Вече научавате Вашата нова сметка и Вашия нов график за отчитане в мига, в който тя е начислена, или платена или пък в момента, в който той е бил обявен или променен.

Всичко на едно място. Регистрирайте се! Така ще получавате информация в реално време за няколко абонатни номера едновременно! Например: за Вашето жилище, вила, жилището на родителите Ви, жилището, което сте отдали под наем и т.н. без да се налага многократно да се вписвате в нашата система.

Всичко пред очите Ви. Местата, които ремонтираме или, които планираме да ремонтираме вече отбелязваме върху интерактивна карта, която визуално Ви ориентира за точното географско местоположение. Вече лесно и бързо можете да ни изпратите информация за забелязана повреда на водопроводната или канализационната системи, включително и да ни изпратите нейна снимка.

Мобилни навсякъде. Осъзнаваме, че всички сме мобилни. Осъзнаваме, че нашият мобилен офис се намира вече в джоба ни, инсталиран върху нашия смартфон или таблет. Осъзнаваме, че всеки е в движение и е погълнат от забързаното си ежедневие. На Ваше разположение вече е мобилно приложение, което може да инсталирате върху смартфон или таблет и да превърнете в част от мобилния си офис! Сега Вие винаги ще бъдете информирани за възникване на ново задължение или за Ваше неплатено задължение, което скоро ще бъде просрочено. Ние ще ви напомним за деня и часа, в който служител на дружеството ни ще отчете водата в жилището Ви, а Вие ще ни направите част от Вашето ежедневие. Вече ще имате възможност да ни съобщите за забелязана повреда и дори да ни изпратите нейна снимка!

Коректност. Ние държим на честни и коректни взаимоотношения. Ние бихме желали Вие, нашите клиенти да разполагате с пълна информация за всичко, свързано с парите, които ни плащате. Вече можете да проследите взаимоотношенията си с нас през последните 12 месеца. Можете да прегледате отново каква е била консумацията Ви на вода, какви сметки сте заплатили и как са били формирани тези сметки. Така по-лесно бихте могли да планиране средствата си и да предвидите разходите си.

А да! И още нещо.  Предлагаме Ви значително по-опростена процедура по изпращане на показанията на Вашите водомери, лесен достъп до информация за Вашите проблеми и директен достъп до служители, които биха могли да ги решат.

Всичко това и още много нови неща Ви очакват в електронната ни страница! Надяваме се, че сте я харесали! Очакваме Вашето мнение и предложения на support@vik-ruse.com.

От екипа на ВиК ООД - Русе